Blog Marketing

Groot nieuws in de Vlaamsche Blogosfeer, de jongens en meisjes van de marketing hebben nu ook het fenomeen blogging ontdekt. En meer zelfs, men heeft zelfs al een manier gedacht om ook dit weer in te zetten om hun waar aan de man te brengen.
Enfin ja, iedereen zal het ondertussen wel weten Marketingbureau O. stuurde aan een select gezelschap bloggertjes een blikje frisdrank van Fabrikant C.
Nu, mocht ik Fabrikant C. zijn, ik had al lang mijn geld terug geeist, want, Marketingbureau is evenveel zoniet meer in beeld gekomen als nieuwe Frisdrank F.M..

Tsjah, die marketingjongens, je moet het maar kunnen, op kosten van je klanten je naam bekend maken in de kringen van web-publisher, communicatie-verantwoordelijken en andere professionals die zich in de Vlaamsche blogofeer bewegen.

Een goede plaatsing, met wat pancartes erbij, zal voor de frisdrank alvast een grotere visibiliteit creeeren. En je hebt tenminste wat controle over de boodschap die je over je product de wereld in stuurt.

Advertisements

5 Comments »

 1. Huug Said:

  “Op kosten van je klanten je naam bekend maken in de kringen van web-publisher, communicatie-verantwoordelijken en andere professionals die zich in de Vlaamsche blogofeer bewegen.”
  Goed gezien! Daar had ik zelfs nog niet aan gedacht! Dus daar ging het h’m allemaal om. Het was allemaal reclame voor O. ! (Die gasten bij O. zij nog zo dom niet, geslepen sloebers zijn het.)

 2. Sex photo ub Said:

  Great work and pretty colors!
  Free sex video acs

 3. avram Said:

  gandon

 4. Wonderful well this reading. More Mr Sparkle send greeting at Japan. LOL


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: