Gienen Snok!

lang leve electrabel, of is het elia, of imewo,… het doet er uiteindelijk niet toe…

Maar het is weer zover, de stroom is alweer eens uitgevallen in het Gentse.

Tot nu toe waren het altijd korte pauzes van een paar minuten, en de laaste onderbreking is alweer een maandje of 3 geleden als ik me niet vergis,  maar nu ligt de stroom al een paar uur uit, en het ziet er niet naar uit dat het snel gaat opgelost worden. 

Van tinternet en dingen doe ik wel bij klanten of kennissen met snok, maar onze eigen infrastructuur staat momenteel af, wat een ferm verlies is (geen bedrijfsemail, geen telefooncentrale, geen fax,…). Gelukkig hosten we alles wat ook maar enigsinds kritisch is in een A-klasse datacenter en blijven de sites en infrastructuur van onze klanten dus “up”.

 
Hierbij wil ik trouwens de buurt ook direct waarschuwen, de mannen van electrabel hebben 24 uur om het opgelost te krijgen, want dan zet ons alarm systeem het op een brullen van jewelste vanwege een “Voedingsprobleem”.

En voor die paar buren die ons ieder jaar weer aanspreken over dat alarmsysteem, het is sedert de installatie nog nooit afgeweest zonder reden,  wel wordt het ieder jaar volledig getest, en … we hebben het omdat het verplicht was van de verzekering, anders krijgen we geen diefstal (en inbraak) verzekering,  en die hebben we dan weer nodig om onze algemene B.A. polis dekkend te maken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: